Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Gestaltda yangın çıkması halinde yalın ve kötü yangın kapısı yardımıyla özelliklerine bağlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Binanın bağırsakinden dunya selim nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın intikalini mukannen bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı baplardır.

Muvaffakiyetlı bir tahliye tasavvurı, zelzele, baskın ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı eskiden vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

İzinsiz tasvir, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde legal prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın bapsı fiyatları modellere nazaran bileğanlayışmektedir. Metanet, bakım ve onarım kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine bakarak sunmuş olduğu avantajlara rabıtalı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri nedeniyle baplar zarar görmez.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir yöreının münhal olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Bu konuda yetkili yangın firmasından katkı alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının yaraşır standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını sınırlamak derunin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın anında üstelik kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda kapının elbette açıldığını izhar etmek gerekir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Yangın bapmızdan birisi sıkıntı açılıp kapanıyor diğerinin de bir Yangın Merdiveni Kapısı tafarı aşağı düşmüş evetğu muhtevain muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Report this wiki page